top of page

jouw bedrijf een sterk merk

dankzij gedurfde en stevige strategieën

Danielle Muit gooit jouw woord eruit!

Heb je een ontzettend leuk en commercieel bedrijf of concept, maar weet je niet hoe je jezelf op een onderscheidende en eigenzinnige en strategisch slimme manier positioneert, die past bij je visie en je een consistente stroom van klanten oplevert?

Of wil je toewerken naar een duurzame klantenbinding, zodat een lead een klant wordt. En je klant een ambassadeur? En waarbij de klantreis wordt geoptimaliseerd dankzij een ijzersterke merkstrategie, merkverhaal en content.

Wil je een fantastische website die op alle lagen klopt, onderscheidend en misschien wel gedurfd is en die converteert? Een website waarvan jouw klant denkt: "wauw!"

Ben je nu slechts af en toe aanwezig op social media en is het een blok aan je been? Dan is een contentstrategie die werkt, overzichtelijk is en behapbaar geen overbodige luxe voor jou. Je behaalt je doelen en jij kunt vol passie focussen op de dingen waar jij goed in bent.

Daniëlle (gedeeld) (5).png

Mijn strategieën maken van jouw bedrijf een merk.
En verdwijnen niet in een la.

Heb ik het tegen jou als ik je bovenstaande vragen stel?

 

Dan nodig ik je uit voor een kennismakingsgesprek met mij. Ik vertel je dan over wie ik ben, maar vooral wat ik voor jou kan doen. Als partner in crime... & content.

Als tekstschrijver heb ik een nieuw aanbod ontwikkeld. Een traject dat nog beter aansluit op de behoefte van mijn droomklant: en dan bedoel ik jou.

Stap je in dit traject van drie of vier maanden? Dan bepalen we samen op strategisch niveau wat de doelen zijn en hoe we die realiseren. Vervolgens vertaal ik het naar een kloppend concept: jouw merkverhaal met een unieke beleving. De laatste stap is het concreet uitwerken van alle content en copy.

487A9478.jpg

Danielle Muit... gooit jouw woord eruit!

Niet alleen als tekstschrijver, maar als online marketing communicatie specialist. Dankzij stevige en gedurfde strategieën en kneitergoede teksten maak ik van jouw bedrijf een merk.

Blijf niet langer aanrommelen en breng je bedrijf naar het volgende niveau. Ik geef jouw bedrijf een gouden rand.

Ben jij een creatieve zzp'er? Of is jouw bedrijf groter, maar heb je geen eigen marketingafdeling? Dan zijn wij een match.

Ik drink graag een digitale kop thee met je, zodat we kunnen kijken of wij een match zijn om samen dit traject te starten.

Plan hieronder een afspraak met mij. 

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page