top of page

Danielle Muit gooit jullie woord eruit!

Studio Anneloes staat. Als bedrijf, als merk. En wat voor merk.

Dat werd me nog een keer goed duidelijk tijdens de inspirerende middag bij jullie op kantoor, 26 oktober.

 

Erg leuk om je daar te ontmoeten, Anneloes!

En om jouw verhaal in het kort te horen. Ik bewonder jouw doorzettingsvermogen en lef.

Jij hebt je droom gevolgd en hem waargemaakt.

 

Omdat, als je je bestemming voor je ziet, je al halverwege bent (uit Groots Dromen).

Nu is het tijd voor mijn droom

Elke dag kom ik een stuk dichterbij het laten uitkomen van mijn droom: HET verschil maken voor mijn klanten. De leukste klanten. Zodat zij door hun prachtige missie en producten, nog meer klanten bereiken. Want het kan altijd nog een beetje leuker, socialer, duurzamer en beter.

Denk bijvoorbeeld aan de emailhandtekening, het online bestelproces. En aan de verpakking die bij de klant wordt bezorgd. De nieuwsbrieven. Overal kan nog meer die specifieke Studio Anneloes vibe in verweven worden. Zelfs op de sluitzegel van de doos. En hoe leuk is het om de klant op onverwachte momenten te verrassen via de post. Zomaar wat ideetjes. Zodat jullie mooie bedrijf zich nog meer onderscheidt van anderen. Door de gekozen communicatiestrategie tot in elke zin door te voeren. Daar ligt mijn kracht.

Let's date

En daarom maak ik graag een afspraak met je. Niet om in dienst te komen net als de andere 80 toppers van je team. Hoe aantrekkelijk dat ook is, want wie wil er nou niet elke dag in die snoepwinkel mogen werken. Maar wel als externe freelancer, die samen met de communicatietoppers, een paar extra concepten uit gaat werken. Door next level te gaan. Of in gewoon Nederlands, de boel nog meer finetunen en de gouden puntjes op de i te zetten. Nog meer dat unieke verhaal naar buiten brengen. Dankzij campagnes en concepten, die van klanten nog meer fans maken. Alles ademt de visie en missie van Studio Anneloes. 

DSC_9665-bewerkt.jpg

jouw bedrijf
als (nog)
sterker merk

dankzij gedurfde concepten en stevige contentstrategieën

DSC_9656-bewerkt.jpg

Mijn strategieën en concepten maken van jouw bedrijf een sterker merk.
En zijn te leuk om in een la te laten verdwijnen la.

Nadat ik jarenlang als tekstschrijver (SEO als specialisatie) en content creator bij verschillende webbureaus had gewerkt, vond ik het 5 jaar geleden het moment om als freelancer verder te gaan.

Zodat ik mijn dagen nog meer kan vullen met dat wat ik het liefste doe: schrijven en concepten bedenken. Werken voor de leukste klanten die allemaal de wereld een beetje leuker, mooier, socialer of duurzamer willen maken.

 

DSC_9576.jpg

Danielle Muit... gooit jouw woord eruit!

Niet alleen als tekstschrijver, maar als online marketing communicatie specialist en content creator. Dankzij stevige strategieën en originele en gedurfde concepten in combinatie met kneitergoede teksten maak ik van jouw bedrijf een merk. Een nog sterker merk. Een onderscheidend merk.

Ik kom graag nog een keer naar Lijnden. Voor een afspraak met jou.

 

Jouw reactie lees ik graag via een berichtje op info@daniellemuit.nl of via een appje naar

06 266 58 755.

Vrolijke groet, Danielle Muit

Daniëlle Muit - logo (1).png
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page