top of page

Leuk, leuk, leuk, achter de schermen werk ik hard aan de ontwikkeling van een nieuwe website.

Maar dat niet alleen... er komt ook een nieuw traject aan.

Om van jouw bedrijf een sterk merk te maken!

SEO tekstschrijver of social media expert gezocht? Ik ben jouw vrouw! of een topper uit mijn team.

Krijg jij niet of nauwelijks verkeer naar je website omdat je online niet goed vindbaar bent? Haal je geen business vanuit je social media kanalen?

 

Maar heb jij zelf geen affiniteit met het schrijven van teksten voor social media of je (nieuwe) website? Of heb je gewoonweg geen tijd omdat jij druk bezig bent met jouw eigen passie? Dan zijn wij een perfecte match.

487A9274.jpg

Ik kan alles op tekstgebied voor jou verzorgen of ik richt het zo voor je in dat jij, na een x aantal maanden ondersteuning van mij, de berichten zelf kunt plaatsen op social media met behulp van een contentkalender. Ook kan ik je adviseren over het neerzetten van de juiste online en oflline uitstraling: jouw (online) branding.

 

Ik regel voor jou:

  • Een website met originele, unieke, informatieve en catchy teksten die online goed vindbaar is zodat potentiële klanten op jouw website komen: een SEO proof website
     

  • Goed en compleet ingerichte social media kanalen: Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest. Ik kan ze vervolgens voor je onderhouden en verzorgen door middel van het ontwerpen en plaatsen van berichten. Ik ben een echte social media expert. Ik kan als community manager een community voor je opzetten en actief contact onderhouden met je volgers

    Wil je liever je social media zelf bijhouden? Ik kan een plan voor je schrijven (voor optimale online branding) en je op weg helpen, na een eventueel korte training.

Mijn passie

Letters, woorden, zinnen... ik schrijf tekst. Goede tekst. Tekst die online vindbaar is. Tekst die informeert. Dat is mijn passieMijn inlevingsvermogen en creativiteit geven letters, woorden en zinnen inhoud. Goede tekst voor jouw social media kanalen en website. 

Ik heb veel en brede ervaring, kan snel schakelen, ben flexibel inzetbaar en denk graag mee zodat we samen het beste resultaat bereiken!

  • Facebook
  • Black LinkedIn Icon
  • Instagram

 

danielle@lettersenmeer.com 06 266 58 755 Algemene Voorwaarden KvK 63080257

bottom of page