top of page

Wat zeggen mijn klanten

Daniëlle heeft ons het afgelopen jaar enorm fijn geholpen met de taken waar zij goed in is. Ze is pro-actief, helpt en denkt mee waar ze kan en levert top werk af waar weinig op aan te merken is. Dit nam veel werk van ons uit handen waardoor wij meer tijd over hadden voor overige taken die net zo belangrijk waren.

 
Door wat Daniëlle ons heeft laten zien heeft dit ertoe geleid dat zij sinds dit jaar een grotere verantwoordelijkheid heeft gekregen. Nu wordt het uitvoerende werk onder supervisie van Daniëlle gedaan en kijken we met vertrouwen uit naar de fijne samenwerking voor de rest van het jaar.

Ariën Mak - eigenaar

Heel fijn met Danielle samengewerkt, ze heeft leuke ideeën. Zeker een aanrader!

Mirella van der Weerd - eigenaar

Danielle heeft mij erg geholpen met mijn webteksten. Ze heeft mijn zelf geschreven teksten omgevormd naar professionele pakkende teksten. Ze denkt tijdens het schrijven goed na over de inhoud en het doel van de tekst, waardoor dat wat je wilt overbrengen, perfect overkomt.

 

Ook is de communicatie erg fijn verlopen; zij handelt snel waardoor ik mijn website tekstueel goed up to date kan houden. Zeker een aanrader!

Twan van den Elst - eigenaar

KV tempo

Danielle ken ik al jaren omdat onze zoons bij elkaar in de klas hebben gezeten en ook allebei op korfbal zitten.

 

Zij is sinds 2019 lid van de sponsor- en communicatiecommissie van korfbalvereniging Tempo.

 

Danielle maakt voor de sponsorcommissie de nieuwsbrieven en schrijft overige teksten die nodig zijn voor de website. Dit doet zij met veel enthousiasme en met een kritische blik. Vanuit de communicatiecommissie is zij mede verantwoordelijk voor de teksten op de site en het ontwikkelen van een nieuwe website.

 

Wat ik zeer fijn vind is dat als ik iets vraag om te schrijven of te plaatsen op de website, ik er zeker van kan zijn dat dit gebeurt. Daarnaast is Danielle een hele leuke, lieve vrouw die altijd oog heeft voor anderen. Ik hoop dat we nog jarenlang mogen samenwerken!

Edwin van der Horst - manager sponsorcommissie

Danielle bedenkt en plaatst voor mij de berichten op Facebook en zij is verantwoordelijk voor alle content op de website. Ook verzorgt zij elke maand de nieuwsbrief.

Onze samenwerking ervaar ik als zeer prettig; Danielle werkt snel, is zelfstandig, proactief, ze denkt mee, is flexibel en heeft leuke ideeën.

Zij biedt abonnementen en dat vind ik een groot pluspunt: je weet van tevoren waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten.

Kaschka Bueker - eigenaar

Daniëlle heeft voor onze nieuwe site de teksten verzorgd. Met haar frisse moderne schrijven zijn wij weer helemaal up to date!!!

 

Ze neemt veel werk uit handen en denkt met je mee. Echt een aanrader om met Letters & meer samen te werken!!!

Wouter Capel - eigenaar

Ik heb mijn website door Daniëlle SEO proof laten maken. Goede tips en binnen enkele weken scoorde ik op bepaalde zoekwoorden veel hoger in Google. Ik ben zeer te spreken over Letters & meer.

Desiré van der Kruk - eigenaar

Ik heb mijn website teksten laten herschrijven door Danielle en ben daar zeer tevreden over. De teksten lezen makkelijk en vertalen wie ik ben en hoe ik werk naar de digitale wereld. De tips die ik kreeg over de opmaak en het doorvoeren van mijn huisstijl heb ik als een zeer waardevol extra ervaren. De website is nu echt een plaatje. Bedankt Danielle!

Conny van Leeuwen - eigenaar

 

danielle@lettersenmeer.com 06 266 58 755 Algemene Voorwaarden KvK 63080257

  • Facebook
  • Black LinkedIn Icon
  • Instagram

Ik was op zoek naar iemand die een sprankelende tekst kon schrijven van wat ik mijn hoofd had voor mijn gepersonaliseerde kleurplaten van Studio Bieb. Het was veel informatie die mensen moest gaan aanspreken en prikkelen. Uitdaging was dat het op maximaal 2 A4tjes moest passen.

 

Danielle heeft een tekst geschreven, zoals het mij nooit zou lukken. In combinatie met mijn vormgeving heb ik de infoflyer die ik voor ogen had. Fantastisch & sprankelend! Ik denk zomaar dat ik vaker teksten door haar zal laten schrijven. *Goede tekst *Snelle service *Betaalbaar *Begrijpt wat ik bedoel *Sprankelend & kleurrijk

Bilitis Nieuwenhuijsen - eigenaar

bottom of page