top of page

Danielle Muit gooit jullie woord eruit!

My Lima Lima. Een nieuw bedrijf. Een nieuw avontuur. De start van iets heel moois. Omdat het jullie missie is om zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel door ingezamelde kleding te verkopen. Hoe gaaf is dat? En geld ophalen én de wereld een stukje duurzamer maken.

 

Ik hou ervan. Bedrijven met een maatschappelijk hart laten mijn hart sneller kloppen. En daar zet ik me graag voor in.

Hoe maak je dan een merk van je bedrijf? Door het schrijven van kneitergoede teksten, inspirerende content op basis van een ijzersterke communicatie- en contentstrategie. Campagnes bedenken en concepten uitwerken, waardoor jullie klanten fan worden. Alles ademt de visie en missie van My Lima Lima. Klanten worden echte ambassadeurs, dankzij e-mailfunnels die staan als een huis. Nieuwsbrieven die worden gelezen in plaats van weggeklikt. Er ontstaat een echte community.

En ook niet onbelangrijk: teksten zijn alleen succesvol als ze ook daadwerkelijk gelezen worden. Hoe doe je dat? Door de teksten SEO-proof te schrijven. Want met alleen zichtbaar zijn kom je er niet meer. Vindbaar zijn is net zo belangrijk, of misschien wel belangrijker.
 

DSC_9665-bewerkt.jpg

my lima lima
als sterk merk

dankzij gedurfde en stevige contentstrategieën

DSC_9656-bewerkt.jpg

Mijn strategieën maken van jouw bedrijf een sterk merk met een groot maatschappelijk hart.

DSC_9576.jpg

Danielle Muit... gooit jouw woord eruit!

Niet alleen als tekstschrijver, maar als online marketing communicatie specialist en content creator. Dankzij stevige en gedurfde strategieën en kneitergoede teksten maak ik van jouw bedrijf een merk. Een nog sterker merk. Een onderscheidend merk.

Begin vandaag nog en maak van je bedrijf een merk en ga next level. Of in gewoon Nederlands: zet de volgende stap binnen en met je bedrijf en professionaliseer de boel. Niets meer houtje-touwtje, niet meer zelf wat aanrommelen op communicatievlak. Nee, alles klopt.

 

Ik geef jouw bedrijf een gouden rand.

Nieuwsgierig? Ik kom graag kennismaken en voelen of wij een match zijn om samen een aantal mooie stappen te zetten.

Enthousiast? Stuur een mailtje naar info@daniellemuit.nl of een berichtje naar 06 266 58 755.

Nadat ik jarenlang als tekstschrijver (SEO als specialisatie) en content creator bij verschillende webbureaus had gewerkt, vond ik het 5 jaar geleden het juiste moment om als freelancer verder te gaan.

Zodat ik mijn dagen nog meer kan vullen met dat wat ik het liefste doe: schrijven en concepten bedenken. Werken voor de leukste klanten die allemaal de wereld een beetje leuker, mooier, socialer of duurzamer willen maken.

 

  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page