top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverDanielle Muit

Netwerken 3.1B


Netwerken. Een leuke tak van sport. Borrel in je hand. Praatje hier. Gesprekje daar. Maar dat is even verleden tijd. Netwerken 3.1B gaat op een heel andere manier. Gegevens achterlaten bij binnenkomst. Plekje zoeken. Samen met iemand anders. En blijven zitten. Op je plek. Niks praatje hier. Gesprekje daar. Op afstand en met een maximum van 30 personen. Het is even niet anders. En het heeft ook voordelen.


Vrijdag 2 oktober stond het feestje van Wijntje aan het Pleintje in mijn agenda genoteerd. Vanaf 17.00 uur waren we welkom bij Bobs Latin Mexican restaurant. Een feestje aangepast aan de huidige situatie, dus geen megafeest, maar een etentje voor 30 ondernemers. Wat fijn dat het in deze vorm wel door kon gaan.


Blikken jubileum

Voor dit 'blikken' jubileum had ik voor Sylvia en Bianca een toepasselijk cadeautje gemaakt met felicitaties en voor een 'frisse' blik naar de komende vijf jaar. Zo ontzettend goed en leuk dat zij vijf jaar geleden het initiatief hebben genomen een Alphens netwerkplatform op te richten. Sinds vorig jaar ga ik maandelijks naar de borrel en dat is heel waardevol. Als freelancer doe je veel alleen en dan is het fijn om met 'lotgenoten' te kunnen overleggen of sparren. Of vragen hoe zij bepaalde dingen aanpakken of oplossen.


Editie 3.1B

Maar terug naar 2 oktober. Mijn vriendin Kirsten, van buurtrestaurant Buurten &Zo, was voor de eerste keer mee. Uiteindelijk hebben wij dus alleen elkaar gesproken deze avond en het was erg gezellig. Gelukkig hebben we bij binnenkomst en weggaan nog kort een aantal anderen gesproken dus ondanks deze speciale editie 3.1B was het toch een zeer geslaagde avond. Op naar de borrel van volgende maand.


Bedrijfsmodeshow

En, op naar de bedrijfsmodeshow. Schreef ik dit echt?! Nog even goed over nadenken of ik met Letters & meer de catwalk opga. Soms is het goed om buiten je comfortzone te stappen dus waarschijnlijk wordt het een ja. Eerst nog maar een borrel drinken op de volgende bijeenkomst. Helpt vast.
43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page