top of page

SEO teksten

Letters, woorden, zinnen...de basis van je communicatie. Ik schrijf teksten die jouw doelgroep aanspreken, die duidelijk zijn, die je merk versterken en niet onbelangrijk, in foutloos Nederlands.

Online vindbaarheid van jouw website

Ik schrijf content voor jouw website zodat jouw website goed vindbaar is en blijft in de zoekresultaten van Google. Maar de tekst leest ook lekker weg, is informatief en zet aan tot actie (converteert).

 

Ik maak geen gebruik van trucjes waarvan wordt gedacht dat dat goed scoort bij Google; ik schrijf teksten die uniek zijn en die geschreven zijn voor jouw bezoeker. Het belangrijkste van de tekst is dat jouw lezer tevreden is en dat hij de informatie vindt waarnaar hij op zoek is. En de tekst moet leesbaar zijn; een tekst vol zoekwoorden zonder logische zinsopbouw en niet boeiend is, gaat aan het doel voorbij.

Zoekwoordenonderzoek

Voordat ik aan de slag ga met de nieuwe teksten voor jouw website start ik altijd met een zoekwoordenonderzoek. Ik schrijf de teksten SEO proof zodat ze geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines en ervoor zorgen dat jij beter vindbaar bent.

Je kunt namelijk mooie teksten schrijven maar als de bezoeker ze niet kan vinden dan ga je aan je doel voorbij. Samen met jou bepalen we welke zoekwoorden belangrijk zijn en die vormen de basis van het onderzoek. Ik ga gebruik zoekwoorden waar veel zoekvolume op zit en weinig concurrentie.

Voorbeeld

Het woord fiets als (shorttail) zoekwoord is bijvoorbeeld geen goed zoekwoord; er zit veel zoekvolume op maar ook ontzettend veel concurrentie. De kans dat je hierop gevonden wordt is nihil. Heb jij als longtail zoekwoorden roze (merknaam) damesfiets met handrem dan is de kans dat jij gevonden wordt door iemand die hierop zoekt veel groter.

De tekst lever ik op inclusief lay-out (titels, H1, H2, H3, paragrafen, vetgedrukt en onderlijnd) en links (intern en extern indien mogelijk).

Tekst in al haar verschijningsvormen

Wil je een nieuwsbrief gaan versturen of wil je elke maand een blog- of nieuwsartikel zodat je website actueel blijft? Ik ben jouw vrouw! Heb je een wervende tekst voor een flyer of brochure nodig? Wil je een persbericht schrijven en versturen maar lukt het je niet de juiste tone of voice op papier te krijgen?
 

Ik schrijf de volgende teksten voor je (eenmalig of op abonnementsbasis):

  • blog

  • nieuws

  • nieuwsbrief

  • flyer

  • brochure

  • persbericht

 

Ik schrijf tekst...goede tekst voor jou. Mijn expertise.

Bel 06 266 58 755 of stuur een e-mail als je vrijblijvend een adviesgesprek wilt aanvragen of meer informatie wilt over alle mogelijkheden.
  • Facebook
  • Black LinkedIn Icon
  • Instagram

 

danielle@lettersenmeer.com 06 266 58 755 Algemene Voorwaarden KvK 63080257

bottom of page