top of page

Social media berichten (zowel organisch als via advertenties)


Ik kan jou volledig "ontzorgen" op het gebied van social media. Ik ben een echte social media expert. Ik richt jouw kanalen volledig in volgens jouw online branding. Een consistente manier zorgt voor herkenning en vertrouwen bij jouw (potentiële) volgers.

Online branding

Heb jij geen online branding en heb je tot nu toe gewoon maar wat geplaatst zonder plan als basis? Voordat ik van start ga met het bedenken en plaatsen van berichten op Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter of YouTube maak ik eerst een plan om de doelstelling helder te krijgen en de online branding te bepalen. Dit zorgt ervoor dat je herkenning creëert bij je bezoekers en dat je je doelen behaalt.

Werkwijze

Voor wat betreft jouw social media zijn er twee opties:

  1. ik maak een plan, stel een contentkalender op en jij gaat vervolgens zelf aan de slag met het opmaken en plaatsen van de berichten. Je onderhoudt zelf het contact met je volgers
     

  2. ik maak een plan, stel een contentkalender op en op basis hiervan ga ik berichten bedenken, ontwerpen en plaatsen. Ook onderhoud ik actief contact met je volgers (zie community management)​. Ik zorg ervoor dat de gekozen online strategie wordt gevolgd en uitgevoerd.
     

Bij de tweede optie heb jij zelf geen omkijken naar het onderhouden van je social media kanalen. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende pakketten die ik als abonnement aanbied.​
 

  • Facebook
  • Black LinkedIn Icon
  • Instagram

 

danielle@lettersenmeer.com 06 266 58 755 Algemene Voorwaarden KvK 63080257

bottom of page