Social media berichten (zowel organisch als via advertenties)


Ik kan jou volledig "ontzorgen" op het gebied van social media. Ik ben een echte social media expert. Ik richt jouw kanalen volledig in volgens jouw online branding. Een consistente manier zorgt voor herkenning en vertrouwen bij jouw (potentiële) volgers.

Online branding

Heb jij geen online branding en heb je tot nu toe gewoon maar wat geplaatst zonder plan als basis? Voordat ik van start ga met het bedenken en plaatsen van berichten op Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter of YouTube maak ik eerst een plan om de doelstelling helder te krijgen en de online branding te bepalen. Dit zorgt ervoor dat je herkenning creëert bij je bezoekers en dat je je doelen behaalt.

Werkwijze

Voor wat betreft jouw social media zijn er twee opties:

  1. ik maak een plan, stel een contentkalender op en jij gaat vervolgens zelf aan de slag met het opmaken en plaatsen van de berichten. Je onderhoudt zelf het contact met je volgers
     

  2. ik maak een plan, stel een contentkalender op en op basis hiervan ga ik berichten bedenken, ontwerpen en plaatsen. Ook onderhoud ik actief contact met je volgers (zie community management)​. Ik zorg ervoor dat de gekozen online strategie wordt gevolgd en uitgevoerd.
     

Bij de tweede optie heb jij zelf geen omkijken naar het onderhouden van je social media kanalen. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende pakketten die ik als abonnement aanbied.​

 

Advertenties

Naast het plaatsen van organische berichten (gratis) kun je ook gebruik maken van advertenties (Facebook, Instagram, LinkedIn). Dat is zeker aan te raden als je snel wilt groeien en omzet wilt halen uit je social media kanalen.

 

Als zakelijk account organisch groeien is tegenwoordig geen makkelijke opgave vanwege het gewijzigde algoritme van bijvoorbeeld Facebook. Je ontkomt er niet aan om ook advertenties in te gaan zetten om je product of dienst aan je volgers te kunnen tonen.

 

Maak geen gebruik van de 'promoten' knop maar adverteer via het Advertentiecentrum. Dat levert veel meer op. Vind je dit zelf lastig? Ik pak ook dit stuk van je social media graag voor je op. Ik doe dit voor verschillende klanten. Je kunt al adverteren voor een budget van €2 per dag en daarmee resultaten behalen.
 

  • Facebook
  • Black LinkedIn Icon
  • Instagram

 

danielle@lettersenmeer.com 06 266 58 755 Algemene Voorwaarden KvK 63080257